Stylegent
Topp fem filmer å se på farsdagen

Topp fem filmer å se på farsdagen

Nytimes.com (Grace Is Gone) 1. Far til bruden (1950) Starring Spencer Tracy, Joan Bennett, Elizabeth Taylor (1991) Starring Steve Martin, Diane Keaton, Martin Short, Kimberly Williams-Paisley...

10 måter far og mann har gjort meg lykkelige

10 måter far og mann har gjort meg lykkelige

Mesterfil Selv om det er mange grunner til å takke pappaene i livet mitt, tenkte jeg at jeg med nedtellingen til farsdagen ville takke og dele noe av lykken de to - min mann og far til mine barn og...

10 motivasjonstips for å få fyren din fra sofaen

10 motivasjonstips for å få fyren din fra sofaen

Getty Images For et år siden skrev jeg en artikkel for Stylegent.com om treningsgaver til farsdagen og sa “ingen bånd.” Hele “ingen bånd” -tingen står fortsatt. I år vil jeg ha det jeg alltid vil ha,...

Treningsinspirerte gaveideer til farsdagen

Treningsinspirerte gaveideer til farsdagen

Getty Images Jeg er en far, og jeg vil ikke ha slips. Alvor. Ingen bånd. Greit? I stedet vil jeg ha noe som lar meg spille på de valgte idrettene mine. Hvis du har en aktiv pappa i livet ditt (eller...

Lunsj med faren min

Lunsj med faren min

Mesterfil Forleden dag spiste jeg lunsj med faren min. Vi møttes på et av favorittstedene mine og satt blant parene med små babyer og hipstere med brette hatter og laceless oxfords. Jeg hadde...

Tre tips for å styrke far-datter-båndet

Tre tips for å styrke far-datter-båndet

Getty Images Se på dette: Northern B.C., 1986, en grusvei og en ung jente som lærer å sykle sin aller første tohjuling. Min far, som løp bak meg og holdt setet, installerte tillit til hvert eneste...

10 tradisjonelle farsdaggaver: med en vri

10 tradisjonelle farsdaggaver: med en vri

Galleri 10 tradisjonelle farsdaggaver - med en vri 1 / 10 Slips Noen ganger virker slips bare den enkleste gaven å kjøpe pappa - de er praktiske og han kunne alltid bruke en annen. Men i stedet...